Autentificare | creare cont

Publicat 9 mai 2022

Sesiuni de pregătire admitere licență și master integrat Arhitectură de Interior și Design de Produs

Termenul limită de înscrieri este 19 mai 2022, ora 23:00.

10 – 19 mai 2022 Înscrierile pentru seriile 1 și 2

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București organizează în luna mai 2022sesiuni de pregătire în vederea admiterii în anul I (an universitar 2022-2023), la Facultatea de Arhitectură de Interior, programele de licență și master integrat:

Sesiunile de lucru se adresează potențialilor candidați la admitere și urmăresc familiarizarea acestora cu secțiunile aferente portofoliului de admitere și dezvoltarea abilităților necesare viitorilor studenți arhitecți de interior și designeri de produs.

Program

Sesiunile vor cuprinde două ședințe de prezentări și aplicații pe baza tematicii secțiunilor portofoliului de admitere, la cele două programe de licență și master integrat ale Facultății de Arhitectură de Interior și o ședință de evaluare.

Programul se va desfășura în două serii astfel:

Locuri

Pentru fiecare sesiune desfășurată în sediul UAUIM din București sunt disponibile maximum 25 de locuri.

Condiția ca o sesiune să se organizeze este de a avea minim 10 participanți înscriși. În cazul în care o sesiune nu se organizează, candidații înscriși vor fi reprogramați în sesiunea următoare.

Costuri

Costul participării la o sesiune de pregătire este 250 RON și conține 3 ședințe:

Înscrierea

Înscrierile pentru prima sesiune de pregătire încep pe data de 10 mai 2022 și se finalizează pe data de 13 mai 2022 la ora 23:59, iar pentru cea de-a doua sesiune încep pe data de 10 mai și se finalizează pe data de 19 mai 2022 orele 23:00.

Participanții de se vor înregistra online prin intermediul unui e-mail transmis pe adresa secretariat.fai@uauim.ro ce va conține următoarele informații:

După înscriere fiecare participant va primi un e-mail de confirmare.

Desfășurare

Sesiunile de pregătire în vederea admiterii la Facultatea de Arhitectură de Interior se desfășoară în cele trei zile menționate anterior în sediul UAUIM București - Sala de desen.

În prima ședință participanții vor trebui să aibă asupra lor un act de identitate pe baza căruia vor fi legitimați.

Studenții vor avea următoarele instrumente de lucru: